FDFs bestyrelse

En hilsen fra FDFs formand


Den 11/5 var der generalforsamling i Knuden - vi havde et fremmøde på 5 personer. Vi vil så gerne fortælle om vores forening, så vi håber på en mangedobling til næste år.


Jeg lagde i min formandsberetning især vægt på, den gode og positive stemning som er i FDF. Der var store udfordringer i 2016, landeslejr og ikke mindst alle de skønne piger som er blevet en del af FDF, det har krævet lyst og energi fra alle LEDERE og hvor er det fedt det I gør 👏🏻👏🏻


På vores bestyrelses møde i mandags havde vi snak om, den kære loppekørsel og den seddel som de fik med hjem i torsdags, vi er så afhængig af jeres hjælp 😊 Vi vil der for opfordre jer til at skrive mindst en weekend på hvor i kan hjælpe, pyt med at du ikke kan køre med trailer eller bakke med den eller hvad det nu er, bare skriv hvad jeres muligheder er, så sætter vi et hold til hver weekend.


Rigtig god weekend / Kristi himmelfarts ferie til alle.

Bestyrelsen i FDF Give.


Formand: Laust Nielsen

Kasser: Louise Christensen

Sekretær: Finn Chalatais

Medlem: Linda Raun.

Medlem: Søren Schou

Medlem: Birgit Vesterholm

Suppleant: Anita Lykke Vidbjerg


Er der et kvikt hoved som har obseveret at vi er blevet en mere i bestyrelsen, så er forklaringen at Louise Christensen udelukkende er kasser og ikke stemmeberettiget i bestyrelsen.